Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ντύνουμε τον κόσμο σας…

Η BONNE BLANCHE

Η εταιρεία Χαραλαμπίδης-Πασματζής Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της κουρτίνας και του υφάσματος από το 1959 και είναι μία από παλαιότερες επιχειρήσεις στον χώρο. Σήμερα μετά από πολλά χρόνια ανοδικής πορείας και συνεχούς εξέλιξης είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθημερινό μέλημα μας -στα πλαίσια των νέων δεδομένων της ανταγωνιστικής Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας αγοράς- η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας. Κουρτίνες, υφάσματα και αξεσουάρ κουρτίνας εισάγονται από την Άπω Ανατολή και την Ευρώπη από εξειδικευμένα εργοστάσια και γνωστούς οίκους του εξωτερικού και πωλούνται σε ένα δίκτυο 1100 πελατών από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια και σε χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ.

Στην έκθεσή μας και μέσα από μια μεγάλη συλλογή σχεδίων και ποιοτήτων μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε απαίτηση σας όσο εξειδικευμένη και αν είναι καθώς για εμάς αποτελεί πρόκληση η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας παρέχει οποιαδήποτε τεχνική ή συμβουλευτική βοήθεια του ζητηθεί. Πρωταρχικός μας στόχος η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Espa Banner
Espa Banner